Είναι το Samsung Galaxy Wide το On7;

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2016 • AT 9:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Wide

To Samsung Galaxy Wide κάνει την εμφάνισή του στην κορεάτικη αγορά με τον ίδιο κωδικό με το On7, το οποίο πιθανόν αντικαθιστά. 

Το Samsung Galaxy Wide είναι ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, σε ανάλυση HD, το οποίο έχει στο εσωτερικό του τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410, με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz. Η μνήμη RAM είναι 2 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 16 GB με τη δυνατότητα της επέκτασης με τη χρήση των καρτών micro SD.

H μπαταρία του Samsung Galaxy Wide έχει συνολική χωρητικότητα 3000 mAh, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 13 Megapixel. H selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι στα 5 Megapixel και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι Android 6.0 Marshmallow. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του Samsung Galaxy Wide είναι ότι υποστηρίζει τη λειτουργία terrestrial digital multimedia broadcasting, επομένως μπορεί να λειτουργεί και ως μικρή τηλεόραση σε επιλεγμένες αγορές.

Ο κωδικός του νέου μοντέλου είναι ο SM-G600S, ο οποίος -σύμφωνα με το GSM Arena- αντιστοιχεί στο On7, επομένως φαίνεται πως το Samsung Galaxy Wide αντικαθιστά αυτή τη συσκευή. Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμο σε τιμή που αντιστοιχεί στα 275 δολάρια στην αγορά της Νότιας Κορέας και δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons