Είναι διατεθειμένη η Apple να τα βάλει με το Netflix;

by Nikos Kaimakamis • On 21-12-2018 • AT 11:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Οι φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Netflix, λανσάροντας τη δική της υπηρεσία video streaming. 

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για πιθανή ημερομηνία λανσαρίσματος της υπηρεσίας video streaming της Apple στις αρχές του νέου έτους, σε μια προσπάθεια της αμερικανικής εταιρείας να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως εκείνη του Netflix, του Hulu και του Amazon Prime.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple αριθμεί πλέον περισσότερους από 1.3 δισεκατομμύρια κατόχους iPhone σε παγκόσμιο επίπεδο, με τους πιο πολλούς από αυτούς να θεωρούνται πιθανοί συνδρομητές σε οποιαδήποτε υπηρεσία λανσάρει η Apple. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι μία πιθανή υπηρεσία streaming από την Apple θα μπορούσε να έχει μεγάλη επιτυχία.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που λένε ότι η Apple θα λανσάρει μία τέτοια υπηρεσία στις αρχές του έτους, τότε θα καταφέρει να προλάβει το λανσάρισμα του Disney+, της αντίστοιχης υπηρεσίας streaming που ετοιμάζει η Disney, κάτι που εκτιμάται ότι θα της δώσει προβάδισμα στην αγορά.

Τo Phone Arena αναφέρει ότι η Apple έχει ήδη επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια, για να προσελκύσει μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, προκειμένου να προβάλλουν μέσω εκείνου τις αποκλειστικές παραγωγές τους. Μερικά από αυτά τα ηχηρά ονόματα είναι οι Steven Spielberg, M. Night Shyamalan και η Oprah Winfrey.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons