Εικόνες υπέρ-υψηλής ανάλυσης με τη νέα σειρά LG UH620V

by George Polyzos • On 18-08-2016 • AT 9:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG UH620V Series

 

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων LG UH620V στην ελληνική αγορά προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας 4Κ.

Με διαθέσιμα μοντέλα στις 43 και 49 ίντσες η νέα σειρά συνδυάζει την τεχνολογία εικόνας υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης και την υψηλή πιστότητα ήχου, σε ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο.

Η σειρά διαθέτει τεχνολογία HDR Pro η οποία προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι ώστε να δημιουργούνται πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες, εμπλουτισμένα χρώματα και μικρές λεπτομέρειες, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης, ενώ η λειτουργία 3D Color Mapping καθιστά δυνατή την έκφραση ρεαλιστικών χρωμάτων χάρη στον 3D Gamut Mapping αλγόριθμο για φυσικά χρώματα ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις.

Τα μοντέλα της σειράς LG UH620V, είναι εξοπλισμένα με τη βραβευμένη πλατφόρμα webOS 3.0, η οποία σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο απλή και να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, με απλά και διασκεδαστικά βήματα. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό Energy Saving περιλαμβάνει έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού, ώστε να μπορεί ο χρήστης να ελέγχει τη φωτεινότητα της οθόνης και να εξοικονομεί ενέργεια.

Τέλος, η λειτουργία ULTRA Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δικάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτακάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG ULTRA HD 4K UH620V έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή της στην ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons