Ειδικός ο σχεδιασμός της συσκευασίας του Xbox Adaptive Controller

by Nikos Kaimakamis • On 17-08-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

H Microsoft δεν έδειξε προσοχή μόνο στο σχεδιασμό του ίδιου του Xbox Adaptive Controller, αλλά και στη συσκευασία του. 

Η συσκευασία του Xbox Adaptive Controller έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη φιλοσοφία που διέπει και την κατασκευή του ίδιου του χειριστηρίου, η οποία πρεσβεύει ότι το gaming θα πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους, ανεξάρτητα από τα κινητικά ή άλλα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν. Έτσι, σε συνεργασία με επαγγελματίες unboxers, η συσκευασία του Xbox Adaptive Controller έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πραγματικά εύκολο για ένα άτομο με κινητικά προβλήματα να ανοίξει το κουτί χωρίς βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι -όπως αναφέρει το Engadget- η Microsoft ξόδεψε περίπου ένα έτος στο σχεδιασμό της συσκευασίας του Xbox Adaptive Controller, θεωρώντας εξαιρετικά σημαντική τη στιγμή που ένας πελάτης ανοίγει τη συσκευασία του προϊόντος που έχει αγοράσει, με σκοπό να του δώσει ένα συναίσθημα επιβράβευσης για την επιλογή του αυτή. Μέσα από ειδικά χάρτινα χερούλια, το άνοιγμα της συσκευασίας είναι πραγματικά παιχνιδάκι και συντελεί στην εμπειρία του προγραμματιζόμενου gamepad για τις κονσόλες Xbox.

Οι πρώτες παραδόσεις των Xbox Adaptive Controllers αναμένεται να ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του 2018, οπότε θα γίνουν γνωστές και οι εντυπώσεις από την ενδιαφέρουσα προσπάθεια της Microsoft να δώσει έμφαση στη συσκευασία ενός προϊόντος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons