Ειδική έκδοση Windows 10 Government Edition για την Κίνα

by Nikos Kaimakamis • On 24-05-2017 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Οι κυβερνητικοί και κρατικοί φορείς της Κίνας έχουν στη διάθεσή τους τα Windows 10 China Government Edition. 

H ειδική έκδοση αυτή των Windows 10 δεν έχει άμεση σύνδεση με το OneDrive, ενώ μπορούν οι Κινέζοι φορείς που τα χρησιμοποιούν να χρησιμοποιούν το δικό τους σύστημα κρυπτογράφησης, εάν το επιθυμούν. Η ειδική έκδοση Windows 10 China Government Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην Σανγκάη.

H ειδική έκδοση των Windows 10 για την Κίνα βασίζεται στα Windows 10 Enterprise Edition, αλλά έχει συγκεκριμένες αλλαγές που να έρχονται σύμφωνες με τις ανάγκες και απαιτήσεις της κινεζικής κυβέρνησης. Οι φορείς που θα εγκαταστήσουν το αλλαγμένο λειτουργικό είναι τα τελωνεία της Κίνας, η Πόλη της Σανγκάης και η κρατική εταιρεία πληροφορικής Westone. To αλλαγμένο λειτουργικό έχει δημιουργηθεί από τη Microsoft σε συνεργασία με το China Electronics Technology Group.

Οι Κινέζοι ήθελαν να αφαιρεθούν πολλές από τις λειτουργίες της τυπικής έκδοσης του Windows 10 Enterprise Edition, ενώ δεν έχει δοθεί ακόμα η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει η διάθεση του Windows 10 China Government Edition. H έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές πολλών κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένης και της Lenovo που έχει ως έδρα της την Κίνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons