Ειδικές απαιτήσεις έχει η Foxconn για να επενδύσει στις ΗΠΑ

by Nikos Kaimakamis • On 25-01-2017 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η ταϊβανέζικη εταιρεία Foxconn, η οποία αναλαμβάνει την κατασκευή μοντέλων της Apple και όχι μόνο, ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να επενδύσει στις ΗΠΑ. 

Η Foxconn, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ars Technica, φέρεται να είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μία επένδυση συνολικής αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, για σημεία κατασκευής και συναρμολόγησης συσκευών που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν από 30.000 έως και 50.000 νέες θέσεις εργασίας. Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Foxconn ενδιαφέρεται για την Πολιτεία της Πενσυλβάνια για την επένδυσή της.

Η Foxconn ζητά από την αμερικανική Κυβέρνηση την παροχή οικοπέδου και ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή του νέου εργοστασίου της, έτσι ώστε να είναι για εκείνη φθηνότερη η εγκατάσταση στις ΗΠΑ από ό,τι στην Κίνα ή την Ιαπωνία. Το νέο εργοστάσιο της Foxconn στις ΗΠΑ αναμένεται να ασχολείται με την παραγωγή επίπεδων οθονών με το λογότυπο της Sharp, την οποία η Foxconn εξαγόρασε πέρυσι έναντι 5.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Υπάρχουν φήμες που θέλουν τη Foxconn να χρησιμοποιεί το νέο εργοστάσιο στις ΗΠΑ και για την κατασκευή των οθονών τεχνολογίας OLED που αναμένεται να χρησιμοποιεί το επερχόμενο iPhone της Apple. H εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία OLED τόσο για το Apple Watch όσο και για το Touch Bar του MacBook Pro.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons