Εγκαίνια για το ανανεωμένο κατάστημα Γερμανός στο The Mall Athens

by George Polyzos • On 18-06-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Το ανανεωμένο κατάστημα Γερμανός στο The Mall Athens άνοιξε τις πόρτες του για να βάλει τους επισκέπτες του «στην Καρδιά της Τεχνολογίας», προσφέροντάς τους μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, νέα digital αισθητική και έμφαση στη διαδραστικότητα, το κατάστημα της Γερμανός είναι σχεδιασμένο πάνω σε ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνίες, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν:
• να δοκιμάσουν ακόμη περισσότερες high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM ).
• να ζήσουν την 4D εμπειρία μέσα από το Samsung Gear VR, αλλά και να φορέσουν μάσκες και γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens, που φέρνει πρώτος ο Γερμανός.
• να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια, αλλά και κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner.
• να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική στο music corner.

Χαρακτηριστικό της νέας προσέγγισης του καταστήματος είναι και η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, αλλά και η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που κατευθύνουν τον πελάτη στα σημεία ενδιαφέροντος.

Στο νέο κατάστημα Γερμανός οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν η αλυσίδα Γερμανός θα συνεχίσει να ανανεώνει τα καταστήματα με έμφαση στην digital αισθητική και την high tech εμπειρία των καταναλωτών, ενώ ήδη έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

«Το ανανεωμένο μας κατάστημα Γερμανός στο The Mall Athens, βασίζεται σε μία νέα φιλοσοφία, που βάζει την εμπειρία του πελάτη και το ‘ταξίδι’ του στον χώρο της τεχνολογίας σε πρώτο πλάνο. Θέλουμε οι επισκέπτες των καταστημάτων μας να μπορούν να δοκιμάσουν την ενισχυμένη γκάμα προϊόντων μας, να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις νέες τεχνολογίες και όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Και όλα αυτά, σε μια οικεία ατμόσφαιρα, όπου θα νιώθουν ‘σαν στο σπίτι τους’ και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons