Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί από την Toshiba

by George Polyzos • On 16-10-2015 • AT 9:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

NMWG GREECE 15.10.2015

Η Toshiba Europe ανακοίνωσε την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί που παρέχεται δωρεάν μέσω της αγοράς οικιακών φορητών υπολογιστών και αποσπώμενων ή υβριδικών.

Η Εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης και για τον πρώτο χρόνο προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων καθώς επίσης και McAfee LiveSafe license, προσφέροντας στους πελάτες ενισχυμένη ασφάλεια για τη νέα συσκευή τους.

Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι πλέον διαθέσιμη για τους πελάτες σε επιλεγμένες χώρες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

Ο κ. Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, της Toshiba Europe GmbH δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη διάδοση των πιο ευέλικτων lifestyle και την αυξημένη φορητή χρήση των PC, χαιρόμαστε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά των πελατών μας στην καθημερινότητά τους. Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί να καλύπτει τις πλήρεις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA, δείχνουμε πόσο πιστεύουμε στη διατήρηση της αξιοπιστίας των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αναπάντεχων γεγονότων όπως ζημιά από ατύχημα ή online απειλές».

Οι πελάτες, οι οποίοι έχουν αγοράσει φορητό υπολογιστή που περιλαμβάνεται στην προσφορά, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί στο www.nomatterwhatguarantee.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons