Εγγύηση On Site για τα επαγγελματικά προϊόντα Lenovo

by George Polyzos • On 02-10-2014 • AT 8:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Lenovo-Y70-Touch_6

Η Lenovo ανακοίνωσε την παροχή εγγύησης on site σε όλη την Ελλάδα για όλα τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think, δηλαδή τα  ThinkPad, ThinkPad tablet, ThinkCentre, ThinkStation, ThinkServer και ThinkVision.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lenovo, η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα Think ήταν πάντοτε να δημιουργεί συσκευές που θα ταιριάξουν στην ανθρώπινη φύση του χρήστη και που θα του επιτρέψουν να είναι πιο παραγωγικός.

Η Lenovo ακολουθώντας πιστά αυτή τη φιλοσοφία επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, προσφέροντας υπηρεσίες service στο χώρο του πελάτη για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think που διαθέτουν υποστήριξη On Site, και στην επαρχία και τα νησιά, καλύπτοντας πλέον όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που ο πελάτης αναζητά γρήγορη και άμεση επίλυση του προβλήματος, η οποία δε μπορεί να δοθεί μέσω τηλεφώνου, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα στο χώρο του πελάτη χωρίς να χάνει χρόνο. Καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think το μόνο που χρειάζεται είναι να παρέχεται κατάλληλος χώρος εργασίας για την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση του προϊόντος.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποιες επισκευές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρωθούν σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης, η Lenovo φροντίζει και για αυτό. Ο πάροχος υπηρεσιών στέλνει το προϊόν στο κέντρο εξυπηρέτησης με δικά του έξοδα και επιστρέφει στον πελάτη το επισκευασμένο προϊόν ή το προϊόν αντικατάστασης δωρεάν.

Το τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00 στο 2104800499. Οι χρόνοι απόκρισης της υπηρεσίας On Site είναι:

  • Επόμενη εργάσιμη: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά
  • Έως 2 εργάσιμες μέρες: Ηπειρωτική Ελλάδα
  • Έως 3 εργάσιμες: Νησιά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες επισκευής επισκεφθείτε: http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty/

[Δ.Τ. Lenovo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons