Εφαρμογή iOS για τα Samsung Gear smartwatches

by Nikos Kaimakamis • On 10-01-2017 • AT 10:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα smartwatches της Samsung με λειτουργικό σύστημα Tizen θα μπορούν να επικοινωνούν πλέον και με τα smartphones της Apple. 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Samsung στο Consumer Electronics Show, το Gear smartwatches θα μπορεί να λειτουργεί και σε συνεργασία με το iPhone μέσα από την κατάλληλη εφαρμογή που λανσάρει για τα smartphones της Apple. Οι iOS apps θα μπορούν να λειτουργούν για τα Samsung Gear S2, S3, καθώς και για το Gear Fit 2 fitness tracker. Μέχρι σήμερα τα smartwatches και τα wearables της Samsung μπορούσαν να λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με ένα Android smartphone.

Με τη βοήθεια του ανανεωμένου Gear S app θα μπορεί κανείς να κατεβάζει και να εγκαθιστά επιπρόσθετες εφαρμογές στο smartwatch του, ενώ θα μπορεί να γίνεται και ο συγχρονισμός του S Health και των επιμέρους μετρήσεων, που εκτελούν οι fitness trackers. H εφαρμογή Gear Fit μπορεί να μεταφέρει και ειδοποιήσεις από το iPhone στα wearables. Οι νέες iOS εφαρμογές για τα smartwatches και wearables της Samsung δεν υποστηρίζουν τα ασύρματα ακουστικά Icon X.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που οι wearable συσκευές της Samsung αποκτούν πλήρη υποστήριξη από το οικοσύστημα των iOS συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons