Εφαρμογή desktop από το WhatsApp

by Nikos Kaimakamis • On 11-05-2016 • AT 11:04 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

whatsapp-desktop

To WhatsApp λανσάρει την εφαρμογή desktop για συστήματα με λειτουργικό σύστημα Windows και Mac, κάνοντας το επόμενο βήμα. 

Τα όρια του mobile κόσμου περνά το WhatsApp με την εφαρμογή που μόλις παρουσίασε για συστήματα με Windows και Mac, με απώτερο σκοπό του να έλθει ένα βήμα πιο κοντά από τον ανταγωνισμό. Με αυτή την εφαρμογή, οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να συνεχίσουν την κουβέντα τους με τις επαφές τους από το smartphone στον υπολογιστή, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για να κάνουν χρήση της νέας εφαρμογής οι συνδρομητές του WhatsApp αρκεί να σκανάρουν ένα QR Code που εμφανίζεται στην Android συσκευή ή το iPhone τους και έπειτα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή στο desktop τους. Θα πρέπει να είναι ανοιχτό το smartphone, μαζί με την εφαρμογή του WhatsApp εκεί σε λειτουργία, καθώς η desktop εφαρμογή λειτουργεί ως ένας καθρέφτης της mobile εφαρμογής. Στον υπολογιστή εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις του WhatsApp για να είναι ενημερωμένος ο χρήστης για το τι συμβαίνει με τις επαφές του, καθώς εργάζεται σε κάτι άλλο.

Το WhatsApp είναι μια υπηρεσία με αυξανόμενο αριθμό χρηστών και ανήκει πλέον στο Facebook, το οποίο είχε καταβάλλει το ποσό των 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά η εφαρμογή αυτή τρέχει τώρα και κάτι μήνες και δεν είναι κάτι καινούργιο. Λέγεται watsup Web και δεν χρειάζεται καν να έχεις ανοικτό το κινητό παρά όταν αρχίζεις την εφαρμογή. ..

  2. Εγώ απορώ γιατί δεν σηκώσανε τις εφαρμογές στα αντίστοιχα Store, και φτιάξανε exe για windows, Και cocoa για Mac…

Top

Show Buttons
Hide Buttons