Εφαρμογές χωρίς password στο νέο iOS

by Nikos Kaimakamis • On 27-03-2015 • AT 1:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINT

Η νέα έκδοση του iOS της Apple εκτιμάται ότι θα επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει δωρεάν εφαρμογές και άλλο περιεχόμενο, χωρίς την ανάγκη εισόδου ενός password. 

To iOS 8.3 εκτιμάται ότι θα κάνει ακόμα πιο εύκολο στους developers το να αποκτήσουν περισσότερους χρήστες των εφαρμογών τους, μέσα από αυτή τη δυνατότητα. Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο στο μενού iTunes & App Store στις ρυθμίσεις της συσκευής, όπου θα είναι εφικτή η απενεργοποίηση της ανάγκης πληκτρολόγησης ενός password για να μπορέσει κανείς να κατεβάζει δωρεάν εφαρμογές από το App Store. To μόνο που θα χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει το Get στην εφαρμογή που τον ενδιαφέρει.

Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι πολλοί οι κάτοχοι συσκευών της Apple που δεν κατεβάζουν σχεδόν ποτέ νέες εφαρμογές, μία στατιστική που η Apple φέρεται διατεθειμένη να αλλάξει στο νέο iOS, μέσα από την απλοποίηση της διαδικασίας του downloading. H Apple έδινε μία τέτοια δυνατότητα στους χρήστες των συσκευών της παλαιότερα, αλλά σταμάτησε να το προσφέρει εδώ και καιρό και εκτιμάται ότι θα επαναφέρει την εν λόγω δυνατότητα στη μελλοντική έκδοση του mobile λειτουργικού της συστήματος.

Για τις επί πληρωμή εφαρμογές η ανάγκη πληκτρολόγησης ενός password παραμένει, καθώς κανείς δεν θα ήθελε να γίνει χρέωση ενός λογαριασμού κατά λάθος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons