Εφαρμογές της Microsoft προ-εγκατεστημένες σε συσκευές Android

by George Polyzos • On 24-03-2015 • AT 12:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft's Windows 8.1 Goes On Sale

Οι Microsoft και Samsung ανακοίνωσαν την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας ώστε υπηρεσίες και εφαρμογές της πρώτης να είναι διαθέσιμες σε απλούς καταναλωτές και επαγγελματίες χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung σχεδιάζει να εντάξει στο portfolio των Android συσκευών της μια σειρά από προ-εγκατεστημένες υπηρεσίες και εφαρμογές της Microsoft. Παράλληλα, στους σχεδιασμούς της εταιρείας εντάσσεται και η προσφορά ασφαλών επαγγελματικών εφαρμογών μέσω του Microsoft Office 365 και του Samsung KNOX Business Pack.

Σε ότι αφορά τους απλούς καταναλωτές, οι προ-εγκατεστημένες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν:

  • Την ενσωμάτωση των OneNote, OneDrive και Skype στα Galaxy S6 και GalaxyS6 Edge, όπως ανακοινώθηκε στο Mobile World Congress.
  • Στο α’ εξάμηνο του 2015, η Samsung σχεδιάζει τη διάθεση προ-εγκατεστημένων εκδόσεων των Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive και Skype σε επιλεγμένα tablets με λειτουργικό σύστημα Android.
  • Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα συνοδεύονται από πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 100GB στο Microsoft OneDrive, για δύο χρόνια.

Σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις που αποκτούν συσκευές μέσω του καναλιού B2B της Samsung, θα υπάρχει πρόσβαση στις τρεις εκδόσεις του Office 365 (Business, Business Premium και Enterprise) σε συνδυασμό με τη λύση ασφαλείας KNOX της εταιρείας. Στο συνολικό πακέτο θα περιλαμβάνονται ακόμα υπηρεσίες ρύθμισης από τη Samsung ώστε να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις στη λειτουργία των εφαρμογών και η συνεχής υποστήριξή τους.

«Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν όταν συγκλίνουν υπηρεσίες και συσκευές», δήλωσε η Peggy Johnson, εκτελεστική αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Microsoft. «Η συνεργασία μας με τη Samsung είναι εμβληματική των προσπαθειών μας να φέρουμε τα καλύτερα στοιχεία των υπηρεσιών της Microsoft στον καθένα, σε κάθε συσκευή, ώστε οι άνθρωποι να είναι παραγωγικοί οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με όποιο τρόπο το επιθυμούν», συμπλήρωσε η κ. Johnson.

Από την πλευρά του ο Sang Chul Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Marketing για τα τμήματα IT και Mobile της Samsung Electronics δήλωσε: «Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες τόσο του καταναλωτή όσο και της επιχείρησης, να τους δώσουμε περισσότερη ισχύ να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες».

Ο κ. Lee εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι: «η σουίτα premium mobile προϊόντων της Samsung σε συνδυασμό με τη σουίτα παραγωγικών εφαρμογών της Microsoft θα προσφέρουν στους χρήστες τη φορητότητα που χρειάζονται τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons