Εφαρμογές της Microsoft σε Android tablets διαφόρων κατασκευαστών

by Nikos Kaimakamis • On 27-05-2015 • AT 4:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft-apps-tablets

Μετά την Cortana και τον ερχομό της σε Android και iOS συσκευές, η Microsoft βάζει τις εφαρμογές της σε μια σειρά από Android tablets τόσο της LG όσο και της Sony.

Οι εφαρμογές της Microsoft θα βρίσκονται προεγκατεστημένες στα tablets της LG και της Sony με το λειτουργικό σύστημα της Google. Οι εφαρμογές της Microsoft που μπορεί να βρει κανείς στα εν λόγω tablets θα είναι το Office suite, τα One Note και One Drive, καθώς και το Skype.

Σύντομα οι εφαρμογές αυτές θα είναι προεγκατεστημένες και σε tablets της Samsung και της Dell. Τα πρώτα μοντέλα που θα έχουν όλες τις εφαρμογές θα είναι όλα τα νέα LG Tablets, αλλά και το Sony Xperia Z4 tablet.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται πλέον με 18 νέους κατασκευαστές συσκευών, ενώ συνολικά οι προεγκατεστημένες εφαρμογές της Microsoft είναι 31, με μερικά πολύ ηχηρά ονόματα, αλλά και μικρότερους κατασκευαστές.

Σύμφωνα με το Verge, το Samsung Galaxy S6 θα είναι ένα από τα smartphones που θα έχουν προεγκατεστημένες apps της Microsoft για ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα των κατόχων του. Αναφορικά με την LG, πάντως, οι εφαρμογές της Microsoft δεν αποκλείεται να εξοπλίσουν ένα μελλοντικό νέο μοντέλο tablet, το οποίο ετοιμάζεται να παρουσιάσει η κορεάτικη εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons