Η Ευρώπη επιτρέπει την χρήση κινητών και tablets σε απογείωση – προσγείωση

by Stefanos Kofopoulos • On 13-11-2013 • AT 11:00 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Ευρώπη: ελεύθερη χρήση κινητών και tablets σε απογείωση - προσγείωση

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ασφάλεια τον αερομεταφορών ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιτρέψει την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και κινητών τηλεφώνων κατά την απογείωση και την προσγείωση σε όλη την Ευρώπη.

Επιτρεπεται πλεον η χρηση Κινητων, smartphones, tablets σε λειτουργια Flight Mode

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Αμερικανών, οι Ευρωπαίοι (EASA) θα επιτρέψουν την χρήση κινητών τηλεφώνων, smartphones, tablets, e-readers και mp3 players κατά την διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης αρκεί οι συσκευές να είναι σε λειτουργία “Airplane mode”. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι αεροσυνοδοί δεν πρόκειται να ζητήσουν να βγάλετε τα ακουστικά κατά την διάρκεια της προσγείωσης και της απογείωσης του αεροσκάφους, προσφέροντας έτσι την λεγόμενη εμπειρία gate – to – gate.

ΔΕΣ: British Airways: ελεύθερη χρήση iPad και smartphones σε απογείωση – προσγείωση

Οι επιβάτες του αεροπλάνου θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν και να ακούν μουσική από την στιγμή που θα περάσουν την πύλη για να μπουν στο αεροπλάνο μέχρι την στιγμή που θα φτάσουν στον προορισμό τους και περάσουν την πύλη εκεί.

Ακους μουσικη, παιζεις games, διαβαζεις χωρις να σε ενοχλει κανεις στην απογείωση – προσγείωση

Η χρήση laptops και άλλων μεγάλων σε μέγεθος ηλεκτρονικών και gadgets απαγορεύεται κατά την διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης για λόγους ασφαλείας εξαιτίας του μεγέθους τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποθηκεύονται με ασφάλεια κατά την διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα κατά την διάρκεια της πτήσης, όπως και τα tablets και smartphones ειδικά σε αεροπλάνα που προσφέρεται WiFi.

Οι νέες οδηγίες της European Aviation Safety Agency (EASA) θα τεθούν σε ισχύ από τα τέλη Νοεμβρίου 2013 όταν και θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες σε όλες τις Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eνδιαφέρον…

  2. επιτέλους, να τελειώνουμε με αυτούς τους ετεροχρονισμένους κανονισμούς.

Top

Show Buttons
Hide Buttons