Καλλιάνοι, ορεινή Κορινθία

by Stefanos Kofopoulos • On 27-11-2007 • AT 1:06 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

dromoi tou krasiou kollianoi

Ο coby βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στους Καλλιάνους, λίγο μετά τη λίμνη Στυμφαλία στην ορεινή Κορινθία, στη διαδρομή που οι ντόπιοι ονομάζουν “ο δρόμος του κρασιού” και έβγαλε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες. Περιγράφει πολύ σύντομα την εμπειρία του αναφέροντας ότι “ειδικά η διαδρομή μέχρι τη τεχνητή λίμνη Δόξα είναι μαγευτική”. Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες του και να κάνετε υπομονή μέχρι την στιγμή που θα βρεθείτε εκεί. Εγώ το σκέφτομαι ήδη πάρα πολύ σοβαρά!

Έμαθα επίσης οτι η Ελλάδα πρέπει να είναι γεμάτη με δρόμους τους κρασιού. Μέχρι σήμερα ήξερα μόνο τους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, φαίνεται όμως ότι και η Πελοπόννησος έχει τα δικά της μονοπάτια με μπόλικο κρασί Νεμέας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στέφανε είναι οι Καλλιάνοι και οι ντόπιοι το λένε απλά το Καλιάνι. BTW αν δεν το ήξερες είμαι από εκεί ;)

  2. Και απειδή βλέπω ότι επόμενος στόχος είναι Τρίκαλα Κορινθίας και Λίμνη Πλαστήρα…. Το άλλο μου χωριό είναι τα Τρίκαλα Κορινθίας και η γυναίκα μου από Καρδίτσα ;) Έχω όλα τα βουνά καλυμένα ;)

  3. @PanSta: Δεν είχα ιδέα ότι είσαι από εκεί ρε συ! Ωραία έχω ένα ακόμα λόγο για να έρθω.

  4. Δεν το πιστεύω ότι έχεις αφιέρωμα στο χωριό μου. Όταν έρχομαι Ελλάδα (μένω μόνιμα Αγγλία) πηγαίνω και ηρεμώ εκει. Συνηστώ επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγιας Παρασκευής που έχει φοβερή θέα!
    @ Pansta: Απο Καλλιάνους και συ? Αντε να μαζευομαστε!

Top

Show Buttons
Hide Buttons