Η EA Games προσφέρει δωρεάν παιχνίδια. Battlefield Heroes για αρχή

by Stefanos Kofopoulos • On 22-01-2008 • AT 2:52 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Battlefield Heroes

Δεν είναι κάτι περίεργο, θα έλεγα ότι η κίνηση για διάθεση δωρεάν video games ήταν αναμενόμενη. Τα πρώτα βήματα κάνει η EA Games με την ανακοίνωση της δωρεάν διάθεσης του Battlefield Heroes. Επειδή όμως σε αυτό τον κόσμο όλα δεν είναι όμορφα και ιδανικά, τα δωρεάν παιχνίδια θα είναι ουσιαστικά light εκδόσεις των κανονικών τίτλων με έξτρα διαφημίσεις και την δυνατότητα για αγορά επιπλέον δυνατοτήτων. Με απλά λόγια ο gamer θα γίνει αποδέκτης στοχευμένης διαφήμισης αλλά θα απολαμβάνει δωρεάν παιχνίδια. Αν αποφασίσει ότι γουστάρει τρελά και θέλει να προχωρήσει μπορεί να αγοράσει επιπλέον δυνατότητες για καλύτερα όπλα, περισσοτερη δύναμη κλπ.

Η EA Games χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο διάθεσης τίτλων για να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα και να συμπληρώσει το κενό από τις χαμηλότερες κλασσικές πωλήσεις τίτλων. Υπομονή για να δούμε και στην πράξη τα αποτελέσματα της προσπάθειας.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εμενα με προβληματισε το γεγονος οτι η ΕΑ εχει Τrademark την φραση Play 4 Free κατι το οποιο δεν το ξερουν φυσικα αλλα ειναι ιδιο με το blog μου. Εγω ειχα μεν το ονομα απο πολυ πιο πριν αλλα δεν το ειχα κανει TM….

  2. Γούτσου γούτσου βρε… :D

Top

Show Buttons
Hide Buttons