Ε3: Ματαίωση της μεγαλύτερης έκθεσης gaming του κόσμου λόγω κορωνοϊού

by George Polyzos • On 19-03-2020 • AT 10:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η E3, η μεγαλύτερη έκθεση gaming του κόσμου, ματαιώθηκε λόγω ανησυχίας για την εξάπλωση του κορωνοϊού στον κόσμο.

Η έκθεση θα λάμβανε χώρα 9-11 Ιουνίου στο Λος Άντζελες και αναμενόταν με ανυπομονησία, λόγω νέων κυκλοφοριών PlayStation και Xbox αργότερα μέσα στο έτος. Οι διοργανωτές είπαν πως διερευνώνται επιλογές για μια «online εμπειρία» τον Ιούνιο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η πανδημία (όπως έχει χαρακτηριστεί πλέον από τον ΠΟΥ) θα φέρει πιθανότατα δραματικές αλλαγές σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Η Ε3 ειδικά ενδεχομένως να υποστεί δραματικές αλλαγές, καθώς, πέραν του αδιαμφισβήτητου μεγέθους της (μετά το άνοιγμα στο ευρύ κοινό συγκεκριμένα) αναλυτές του χώρου εκτιμούσαν πως η έκθεση είχε αρχίσει να παρουσιάζει πρόβλημα ως προς το να συμβαδίσει με το πνεύμα και τις εξελίξεις των νέων καιρών, δεδομένου ότι πρόκειται γενικά για μια ιδιαίτερα «ακριβή» έκθεση για όσους θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Αρκετές μεγάλες εταιρείες επιλέγουν πλέον να κάνουν δικά τους events- μια τάση που, σύμφωνα με το BBC, δεν φαίνεται να υποχωρεί.

Δεκάδες εκδηλώσεις του χώρου της τεχνολογίας έχουν ακυρωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της εξάπλωσης του ιού- μεταξύ τους η Game Developers Conference, η SXSW, το Mobile World Congress, διασκέψεις της Google και του Facebook. Επίσης, πολλές εκδηλώσεις έχουν αναβληθεί ή μετατοπιστεί online.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons