Δύσκολο στην επισκευή το HTC One M9

by Nikos Kaimakamis • On 06-04-2015 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-One-M9-teardown-iFixit

Με ένα teardown που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο αποδεικνύεται ότι το HTC One M9 δεν είναι εύκολο στην επισκευή του σε περίπτωση που χρειαστεί.

Η ναυαρχίδα της HTC είναι ένα πολύ ισχυρό Android smartphone, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τις 10 Απριλίου και έπειτα. Το iFixit που κάνει μία σειρά από teardown σε νέες συσκευές δίνει χαμηλό σκορ στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να επισκευαστεί το HTC One M9, λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι κατασκευασμένο το εσωτερικό του smartphone.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο χαμηλό σκορ με το HTC One M9 είχε σημειώσει και το HTC One M8 στο iFixit σε παλαιότερο τεστ.

Ένα από τα σημεία που τονίζει το iFixit ως αρνητικά για την πορεία επισκευής είναι η θέση της μπαταρίας του HTC One M9, η οποία είναι τοποθετημένη κάτω από την κεντρική πλακέτα της συσκευής και είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί.

HTC-one-m9

Το ίδιο δύσκολο είναι να γίνει η αντικατάσταση της οθόνης εάν σπάσει, καθώς θα πρέπει ο επισκευαστής να βγάλει όλα τα εσωτερικά τμήματα του smartphone για να φτάσει σε αυτή. Η ίδια η HTC δηλώνει ότι η επισκευή ενός HTC One M9 είναι εύκολη, διαφωνώντας ουσιαστικά με τα συμπεράσματα του iFixit.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons