Δύο updates για τα Windows 10 μέσα στο 2017

by Nikos Kaimakamis • On 08-08-2016 • AT 9:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows 10 redstone

H Microsoft δηλώνει ότι θα έρθουν δύο updates μέσα στο 2017 για τα Windows 10, ενώ η αναβάθμιση για τα smartphones ξεκινά στις 9 Αυγούστου. 

Δύο είναι τα μεγάλα updates που περιμένουν τους κατόχους υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows 10, κατά τη διάρκεια του 2017, λίγο μετά από την έναρξη της διάθεσης του Windows 10 Anniversary Update. Τα πακέτα αναβάθμισης που περιμένουν τους χρήστες των Windows 10, σύμφωνα με το επίσημο blog της Microsoft, αλλά και το Slashgear, θα είναι μεγάλα και θα περιλαμβάνουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Όπως ορθά αναφέρει το Slashgear, η Microsoft φαίνεται ότι επιστρέφει στη λογική της κυκλοφορίας δύο πακέτων αναβαθμίσεων το χρόνο για το λειτουργικό της σύστημα.

Τα δύο νέα updates του 2017 αναμένεται να ονομάζονται Redstone 2 και 3, με το πρώτο να εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του έτους, ενώ το Redstone 3 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο από το δεύτερο μισό του 2017 και έπειτα. Στο Windows 10 Mobile μέτωπο, τώρα, αναφορικά με το Windows 10 Anniversary Update για τα smartphones, το GSM Arena σημειώνει ότι αυτό θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 9 Αυγούστου και έπειτα για όλες τις συσκευές με ξεκλείδωτη SIM. Όσα Windows 10 μοντέλα ανήκουν σε αποκλειστικά δίκτυα παρόχων, θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται στο Windows 10 Anniversary Update από τις 16 Αυγούστου και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons