Δύο οι ενδεχόμενες νέες εκδόσεις του PlayStation 4 – Διαρροή του PS4 Slim

by Nikos Kaimakamis • On 22-08-2016 • AT 10:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Sony_DSC6341

Τον επόμενο μήνα η Sony αναμένεται να παρουσιάσει το νέο PS4, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές. 

Η μία εκδοχή του Sony PS4, σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, θα έχει slim διαστάσεις, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα φτάνει στα 500 GB. Είναι προφανές ότι η Sony θέλει να ρίξει στην αρένα του ανταγωνισμού των κονσολών τη δική της πρόταση, για να χτυπήσει την Microsoft με το άρτι αφιχθέν Xbox One S.

sony ps4 slim

Αυτό που δεν μπορεί ακόμα να αποσαφηνιστεί είναι εάν το PS4 Slim θα είναι προικισμένο με δυνατότητες 4Κ, ή εάν θα υπάρχει μία ακόμα έκδοση με τέτοια χαρακτηριστικά στις κανονικές διαστάσεις που μας έχει συνηθίσει η Sony. Το TechCrunch, πάντως, ισχυρίζεται ότι μέσα στον Σεπτέμβριο, η Sony θα παρουσιάσει δύο εκδοχές της άκρως επιτυχημένης της κονσόλας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον ενός ευρύτερου κοινού. Το event της Sony είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη.

Η κονσόλα της Sony έχει σημειώσει εξαιρετικές πωλήσεις μέχρι στιγμής, καθώς έχουν πουληθεί περισσότερα από 40 εκατομμύρια κονσόλες PS4 σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ σημαντικές πωλήσεις φαίνεται να σημειώνουν και τα παιχνίδια που έχει αναπτύξει η Sony σε συνεργασία με άλλα studios.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons