Δύο νέους multimedia προβολείς ανακοινώνει η Canon

by George Polyzos • On 11-03-2017 • AT 2:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων multimedia προβολέων, των μοντέλων LV-HD420 Full HD και LV-X420, τα οποία είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα αγορών και εφαρμογών.

Οι περιορισμένων διαστάσεων προβολείς LV-HD420 και LV-X420, συνδυάζουν ποιοτική εικόνα και ευελιξία, προσφέροντας εγγενείς αναλύσεις Full HD (1920 x 1080) και XGA (1024 x 768) αντιστοίχως, φωτεινότητα 4200 Lumens και υψηλό λόγο αντίθεσης 8,000:1 για τον LV-HD420 και 10,000:1 για τον LV-X420), ενώ το βάρος διατηρείται στα 3,4 κιλά.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το σύστημα BrilliantColor και ένα σύνολο ρυθμίσεων της ποιότητας εικόνας, δυνατότητα προβολής τρισδιάστατης εικόνας χάρη στην τεχνολογία DLP-Link System, καθώς επίσης περιλαμβάνουν υψηλής απόδοσης ηχείο, ισχύος 10W. Για περαιτέρω διευκόλυνση της εγκατάστασης και της συντήρησης, και τα δύο μοντέλα παρέχουν έλεγχο μέσω δικτύου και δύο εισόδους HDMI με υποστήριξη MHL, ενώ δε χρειάζονται φίλτρο.

Πρόσφατα, η Canon κυκλοφόρησε επίσης τη συσκευή παρουσιάσεων (presenter) PR500-R, η οποία συνδυάζει καινοτομική εργονομική σχεδίαση με προηγμένη τεχνολογία, για ποιότητα και ευχρηστία ανώτερου επιπέδου, κατάλληλη για ένα πλήθος εφαρμογών παρουσίασης. Η λειτουργία κατάδειξης με λέιζερ της συγκεκριμένης συσκευής, είναι εξοπλισμένη με υψηλής ακρίβειας διπλή δέσμη κόκκινου λέιζερ 635 νανομέτρων, για μεγαλύτερη ορατότητα σε καλά φωτισμένα δωμάτια και πάνω σε φωτεινές επιφάνειες, ενώ τα προσεκτικά σχεδιασμένα απτικά κουμπιά, ξεχωρίζουν εύκολα με την αίσθηση της αφής και προσφέρουν διαισθητικό χειρισμό, χωρίς να αποσπούν την προσοχή του παρουσιαστή.

Η συσκευή PR500-R διαθέτει αποσπώμενο τμήμα για γρήγορη ασύρματη σύνδεση με υπολογιστές PC και Mac και συνεργάζεται άψογα με τις εφαρμογές Microsoft PowerPoint, Mac Keynote και Adobe Reader. Τα χειριστήρια δίνουν δυνατότητα μετακίνησης στην επόμενη και προηγούμενη σελίδα, έναρξη/λήξη της παρουσίασης και προβολής μαύρης εικόνας, ενώ η συσκευή τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑΑ και έχει εμβέλεια 20 μέτρων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons