Δύο νέες Windows 10 apps από την Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 01-04-2015 • AT 2:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

IDS_MY_VIDEO

H Microsoft παρουσίασε δύο νέες εφαρμογές για τα Windows 10, η μία για τη μουσική και η άλλη για τα βίντεο, χωρίς να είναι Xbox branded. 

Οι νέες εφαρμογές ονομάζονται Windows 10 Music και WIndows 10 Video και είναι διαθέσιμες προς δοκιμή προς τους συμμετέχοντες στο Windows Insider Program. Καμία από τις νέες εφαρμογές δεν έχει τη λέξη Xbox να τη συνοδεύει σε μία κίνηση αλλαγής πολιτικής από την Microsoft. Μετά την διάθεση της έκδοσης των Windows με τον Spartan browser, η Microsoft μας δείχνει πώς θα είναι οι εφαρμογές στο νέο της λειτουργικό σύστημα.

Με την εφαρμογή της μουσικής, ο χρήστης μπορεί να παίζει μουσική, να τη στέλνει σε άλλες συσκευές και να δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλα χαρακτηριστικά αργότερα. Παρόμοιες λειτουργίες έχει και η εφαρμογή για τα βίντεο, με δυνατότητα streaming videos και παρακολούθηση βίντεο offline.

Και οι δύο εφαρμογές αυτές για τα Windows 10 θα είναι universal, επομένως περιμένουμε να τις δούμε να λειτουργούν σε όλες τις συσκευές που θα τρέχουν τα Windows 10. Σε κάθε περίπτωση, οι εφαρμογές αυτές βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και ενδέχεται να έχουν κάποια μικρά προβλήματα λειτουργίας στην πρώτη τους φάση, αλλά σταδιακά θα βελτιώνονται όσο προχωράμε προς την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons