Δύο νέες action cams από την Garmin

by Nikos Kaimakamis • On 15-04-2015 • AT 12:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

VIRB_XE

Η Garmin μπαίνει δυναμικά στον χώρο των action cameras, με δύο νέα μοντέλα, το Virb X και το Virb XE, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι και έπειτα. 

Ένα από τα δυνατά στοιχεία και των δύο νέων μοντέλων είναι ότι μπορούν να βουτήξουν μέχρι και σε 50 μέτρα βάθους, χωρίς να είναι ανάγκη να τις τοποθετήσει κανείς σε μία ειδική θήκη. Παράλληλα, έχουν την ικανότητα καταγραφής δεδομένων όπως είναι οι δυνάμεις G που ασκούνται στο πλαίσιο για να μπορείτε να μελετήσετε και τις παραμέτρους της δράσης.

Η Garmin Virb XE είναι η πιο εξελιγμένη από τα δύο μοντέλα, καθώς θα επιτρέπει την χειροκίνητη ρύθμιση πολλών παραμέτρων, όπως είναι η ισορροπία λευκού, τα επίπεδα έκθεσης και άλλα στοιχεία.

Οι κάμερες έχουν αμφότερες αισθητήρα 12 Megapixel για τις φωτογραφίες, ενώ η Garmin Virb Χ τραβά βίντεο ανάλυσης Full HD στα 30 fps και ανάλυσης 720p στα 60 fps. H Garmin Virb XE τραβά βίντεο ανάλυσης Full HD στα 60 fps και ανάλυσης 1440p στα 30 fps.

Και στις δύο νέες action cams της Garmin υπάρχει συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth. Στις ΗΠΑ, οι ενδεικτικές τιμές πώλησης των δύο νέων καμερών της Garmin θα είναι 349 δολάρια για το μοντέλο Virb X και 466 δολάρια για την Virb XE.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons