Δύο νέα μοντέλα στην οικογένεια LG G4

by Nikos Kaimakamis • On 19-05-2015 • AT 11:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

lgg4c

H LG παρουσίασε δύο νέα μοντέλα που έρχονται να συμπληρώσουν την οικογένεια του LG G4, με το πρώτο να είναι το προσιτό LG G4c και το δεύτερο το phablet LG G4 stylus. 

To LG G4 stylus είναι ένα phablet με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών με συνοδευτικό Rubberdium stylus για τις σημειώσεις και το σχεδιασμό πάνω στην οθόνη του. Το LG G4c έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, έτσι ώστε να είναι πιο πρακτικό στην μεταφορά και την καθημερινή χρήση. Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών έχουμε πολλά κοινά στοιχεία.

LG-G4c-official-02

Αρχικά, ο επεξεργαστής τους είναι τετραπλού πυρήνα, χρονισμένος στο 1.2 GHz, με την μνήμη RAM να είναι 1 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 8 GB. Η μπροστινή κάμερα και στις δύο συσκευές είναι 5 Megapixel. Η κανονική έκδοση του LG G4 Stylus έχει κάμερα 13 Megapixel στο πίσω μέρος, ενώ η έκδοση 3G έχει πίσω κάμερα 8 Megapixel, ενώ στα 8 Megapixel είναι και η πίσω κάμερα του LG G4c.

LG-G4-Stylus-official-03

H μπαταρία του LG G4 Stylus έχει χωρητικότητα 3000 mAh, ενώ το LG G4c έχει μπαταρία χωρητικότητας 2540 mAh. Η LG δηλώνει ότι σύντομα θα έχει διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο το νέο ντουέτο συσκευών, χωρίς να έχει ανακοινώσει ακόμα τις τελικές τιμές για τα δύο νέα μοντέλα στην γκάμα της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons