Δύο νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο InnovAthens

by George Polyzos • On 15-05-2015 • AT 9:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens_ Samsung Lab

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε δύο νέα σεμινάρια σε συνεργασία με το British Council, που θα πραγματοποιηθούν στο InnovAthens, του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • Τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το workshop με θέμα “Interpersonal Skills”, που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το εργασιακό περιβάλλον τους.
  • Την Τρίτη 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Educators Skills” και απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες μάθησης, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα (16.00 – 18.00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σεμινάριο “Interpersonal Skills” προϋποθέτει από τους συμμετέχοντες γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons