Δύο νέα Android Wear smartwatches παρουσιάζει η Fossil

by Nikos Kaimakamis • On 11-09-2017 • AT 11:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Fossil συνεχίζει να επενδύει στην αγορά των smartwatches, παρουσιάζοντας τα μοντέλα Q Explorist και Q Venture. 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της Fossil στην έκθεση IFA 2017, τα Q Explorist και Q Venture έκαναν την επίσημη εμφάνισή τους, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 2100 και τα δύο, με στρογγυλές οθόνες τεχνολογίας AMOLED, με μνήμη RAM 512 MB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB. Όλες οι ασύρματες μορφές συνδεσιμότητας είναι εδώ διαθέσιμες, ενώ το λειτουργικό σύστημα των δύο νέων smartwatches της Fossil είναι το Android Wear 2.0. Τα Fossil Q Explorist και Q Venture είναι συμβατά με smartphones με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Το Fossil Q Venture σε όλες τις εκδοχές του θα έχει κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών, ενώ το πάχος δεν θα ξεπερνά τα 11.5 χιλιοστά. Το Fossil Q Explorist θα έχει κάσα διαμέτρου 44 χιλιοστών, με το πάχος να είναι στα 12.5 χιλιοστά. Είναι προφανές ότι η Fossil θέλει να προσελκύσει περισσότερο γυναικείο κοινό με τις λεπτότερες κάσες και τις πολλές επιλογές υλικών που συνθέτουν όλους τους απαιτούμενους συνδυασμούς. Τα νέα smartwatches της Fossil έχουν πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη για περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Η μπαταρία τους, σύμφωνα με το ABlogtoWatch, θα προσφέρει αυτονομία 24 ωρών, ενώ οι τιμές τους θα κινούνται στην κατηγορία των 250 – 300 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons