Δύο νέα Android στη μεσαία κατηγορία τιμής από την BlackBerry

by Nikos Kaimakamis • On 12-04-2016 • AT 12:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Blackberry-Priv

Όλα δείχνουν ότι η BlackBerry έχει ανέβει για τα καλά πάνω στο άρμα του Android, αφού επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει δύο νέα smartphones. 

O ίδιος ο CEO της BlackBerry, John Chen, στο πλαίσιο μίας συνέντευξης που έδωσε στο The National, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του θα παρουσιάσει δύο νέα Android smartphones μέσα στο 2016, τα οποία θα κινούνται στην μεσαία κατηγορία από άποψη επιδόσεων και τιμής. Το ένα από αυτά θα έχει φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY, ενώ το άλλο θα είναι ένα μοντέλο με οθόνη αφής.

H άποψη που εξέφρασε ο CEO της εταιρείας είναι ότι το πρώτο Android μοντέλο της BlackBerry, το Priv δεν σημείωσε ικανοποιητικές πωλήσεις λόγω του ότι ήταν πολύ ακριβό. Η τιμή πώλησής του ήταν αρκετά υψηλή, με αποτέλεσμα να απευθύνεται στους business χρήστες και έτσι να μην αποτελεί μία δυναμική ένταξη της BlackBerry στο Android οικοσύστημα.

Η προσπάθεια της BlackBerry να αυξήσει τις πωλήσεις της επικεντρώνονται στο πεδίο των mid range συσκευών, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι πιο προσιτές σε ευρύτερο κοινό, ενώ το Android θα παραμείνει στη θέση του λειτουργικού συστήματος, με το λειτουργικό της BlackBerry να μην αποτελεί πιθανή επιλογή για κάποιο από τα μελλοντικά μοντέλα που θα παρουσιάσει η εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons