Δύο νέα αξεσουάρ ήχου θα συνοδεύουν το νέο Nokia 7.1

by George Polyzos • On 07-10-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Συμπληρώνοντας την κορυφαία εμπειρία προβολής, η HMD Global ανακοίνωσε την άφιξη δύο νέων αξεσουάρ ήχου: τα Nokia True Wireless Earbuds και Nokia Pro Wireless Earphones.

Με βάρος μόλις 5 γραμμάρια σε κάθε αυτί, τα Nokia True Wireless Earbuds παρέχουν καθαρή αναπαραγωγή ήχου και φωνητικών κλήσεων, με χρόνο αναπαραγωγής έως και 3,5 ώρες, ενώ δίνουν στους fans την ελευθερία για τριπλή φόρτιση εν κινήσει μέσω της φορητής θήκης φόρτισης, παρέχοντας έως και 16 ώρες υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας ήχου, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας της θήκης φόρτισης.

Τα Nokia Pro Wireless Earphones είναι ιδανικά για τους πιο «δραστήριους» χρήστες. Καθώς συνδέεται με ένα μηχανισμό που αγκαλιάζει άνετα το λαιμό, αυτό το εξάρτημα είναι ιδανικό να προσφέρει έως και 10 ώρες χρόνο αναπαραγωγής ήχου με μία μόνο φόρτιση. Μια ενσωματωμένη λειτουργία δόνησης, προειδοποιεί τον χρήστη για τις εισερχόμενες κλήσεις, ενώ με τα έξυπνα μαγνητικά ακουστικά, οι χρήστες μπορούν απλά να τα διαχωρίσουν μεταξύ τους ώστε να απαντήσουν σε κλήσεις ή να αναπαράγουν μουσική χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν το smartphone από την τσέπη τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons