Δύο μεγέθη για την wearable συσκευή της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 05-09-2014 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-logo

Νέες πληροφορίες δίνει η Wall Street Journal για το επερχόμενο wearable της Apple, το επονομαζόμενο iWatch, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει συνδεσιμότητα NFC και δύο διαφορετικά μεγέθη. 

Όλοι περιμένουν την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Πάντως, οι πληροφορίες της Wall Street Journal κάνουν λόγο για δύο διαφορετικά μεγέθη, το ένα θα απευθύνεται στο αντρικό χέρι και το άλλο στο γυναικείο και θα είναι μικρότερο. Και στις δύο εκδοχές θα υπάρχει τεχνολογία Near Field Communication για αυτόματο pairing με άλλες συσκευές και την τέλεση λειτουργιών με ένα άγγιγμα.

Από αυτή τη φημολογία καθίσταται σαφές ότι το iWatch θα είναι πολλά περισσότερα από μία συσκευή που θα φροντίζει για το ευ ζην και την υγεία του χρήστη, όπως κάνουν τα περισσότερα fitness trackers. H Wall Street Journal, παρόλα αυτά, εκτιμά ότι η νέα συσκευή δεν θα είναι διαθέσιμη στην παγκόσμια αγορά πριν από το 2015.

Για το event της 9ης Σεπτεμβρίου το CNET εκτιμά ότι μαζί με τις άλλες παρουσιάσεις, θα υπάρχει και ένα νέο iPad Air, το οποίο θα έχει ειδική επικάλυψη στην οθόνη, άλλο πλαίσιο και Touch ID. Στο εσωτερικό του θα έχει έναν ισχυρότερο επεξεργαστή A8 και φωτιζόμενο panel αφής. Μένει να δούμε τι θα παρουσιάσει στο σχετικό event η Apple. Υπομονή για λίγες ημέρες ακόμα…

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons