Δύο λειτουργικά στο Alcatel OT Fierce XL

by Nikos Kaimakamis • On 20-10-2015 • AT 10:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

alcatel onetouch fierce xl

Το Alcatel OneTouch Fierce XL δεν έχει κάνει ακόμα την επίσημη εμφάνισή του, αλλά οι φήμες αποκαλύπτουν ότι θα είναι διαθέσιμο σε δύο λειτουργικά συστήματα. 

Η μία έκδοση του Alcatel OneTouch Fierce XL θα είναι διαθέσιμη με Windows 10 και η άλλη με Android. Είναι ενδιαφέρον όχι μόνο το γεγονός ότι η ίδια συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, όσο και το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Alcatel αποφασίζει να ασχοληθεί με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Ήδη στο Διαδίκτυο εμφανίστηκαν οι εικόνες των δύο εκδόσεων του Alcatel OneTouch Fierce XL, με τις δύο διαφορετικές αρχικές οθόνες.

Και οι δύο εκδόσεις έχουν το κεντρικό πλήκτρο που οδηγεί στην αρχική οθόνη του λειτουργικού, ενώ εκατέρωθεν του κεντρικού πλήκτρου, υπάρχουν τα δύο capacitive κουμπιά που χρησιμοποιεί το κάθε σύστημα. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής της Alcatel, αναμένεται να έχουμε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 210, με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών και ανάλυσης 720p.

H μνήμη RAM θα είναι 2 GB, o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι 2500 mAh. Η μπαταρία στο πίσω μέρος θα έχει αισθητήρα 8 Megapixel, ενώ η μπροστινή θα έχει αισθητήρα 2 Megapixel. Και στις δύο εκδόσεις, θα υπάρχουν modem LTE.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons