Δυο εργαλεία που αναβαθμίζουν τη διασκέδαση στο σπίτι

by George Polyzos • On 15-09-2020 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Tο καλοκαίρι βαδίζει με αργά αλλά σταθερά βήματα προς το τέλος του. Η δουλειά σου έχει αρχίσει και πάλι να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας και πλέον περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Επιλογές για διασκέδαση και χαλάρωση εντός του σπιτιού υπάρχουν: Άλλοι μαγειρεύουν και καλούν κόσμο, άλλοι διαβάζουν, άλλοι το έχουν ρίξει στη γυμναστική για να χάσουν τα κιλά των διακοπών, αλλά οι περισσότεροι έχουν λάβει θέση στον καναπέ τους για να απολαύσουν ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες και ασταμάτητο gaming.

Για σένα που δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από  την απόλυτη εμπειρία θέασης, υπάρχουν οι Mi TVs. Με εικόνα υψηλής ανάλυσης, πιο ζωντανά χρώματα και βελτιωμένη μηχανή γραφικών για να απολαύσεις πεντακάθαρες λεπτομέρειες, οι Mi TVs θα σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεσαι για να μην σηκώνεσαι από τον καναπέ, παρά μόνο για σνακς, στα διαλείμματα. Ειδικά αν λάβεις υπόψη και ότι  οι Smart TVs της Xiaomi είναι ιδανικές για αθλητικές μεταδόσεις και για gaming με απίστευτο ρεαλισμό και ομαλή κίνηση χωρίς θόλωμα!

Μπορείς να το κάνεις ακόμα καλύτερα και να «φτιάξεις κατάσταση» με το απόλυτο router που θα προσφέρει τεράστια εμβέλεια και πανίσχυρο σήμα για να μη χάνεις δευτερόλεπτο από τις streaming πλατφόρμες που αγαπάς να παρακολουθείς με τις ώρες. Και ναι, καλά κατάλαβες, το βρήκες!

Το Mi AIoT Router AC2350 είναι το router που έχει φτιαχτεί γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να κάνει, μεταξύ άλλων, την εμπειρία θέασης μια εντυπωσιακή διαδικασία! Το router είναι εξοπλισμένο με Qualcomm CPU για ισχυρότερη επεξεργασία και πιο σταθερή λειτουργία ενώ διαθέτει μνήμη 128MB υποστηρίζοντας έως και 128 συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα, για να διασφαλίσει τη σταθερότητα της μετάδοσης δεδομένων. Ακόμα, χάρη στην ανεξάρτητη έξυπνη κεραία AloT, θα εντοπίσεις άμεσα τις έξυπνες συσκευές Xiaomi έχοντας πρόσβαση με ένα κλικ στο δίκτυο.

Τι άλλο μένει; Να διαλέξεις ταινία, σειρά, αγώνα ή παιχνίδι και να ξεχαστείς στον καναπέ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons