Δυο επιλογές οθόνης για το Sony Xperia Z4

by Nikos Kaimakamis • On 08-01-2015 • AT 6:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Xperia-Z4

H επερχόμενη ναυαρχίδα Sony Xperia Z4 θα είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές επιλογές ανάλυσης οθόνης, σύμφωνα με πηγές από την Ταϊβάν. 

Σύμφωνα με τη σχετική φημολογία, λοιπόν, το επερχόμενο Sony Xperia Z4 θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές διαμορφώσεις, η μία εκ των οποίων θα έχει οθόνη ανάλυσης Full HD, ενώ η άλλη θα έχει ανάλυση QHD. Το ενδιαφέρον φυσικά, επικεντρώνεται στην έκδοση με την οθόνη Quad HD, η οποία, σύμφωνα με το Phone Arena θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες αγορές. Η έκδοση με την οθόνη ανάλυσης 1080p θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές, ενώ δεν θα είναι εκεί διαθέσιμη η πιο εξελιγμένη QHD έκδοση.

Η σχετική φημολογία για το Sony Xperia Z4 μιλά για τις αδιάβροχες δυνατότητες της νέας ναυαρχίδας, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι περισσότερες, ενώ σύμφωνα με το GSM Arena δεν θα υπάρχει πλέον η ανάγκη για καλύμματα για τις θύρες microUSB του smartphone, ως αποτέλεσμα της καλύτερης αδιάβροχης προστασίας που θα προσφέρεται από την κατασκευή. Μέχρι στιγμής, το νέο Sony Xperia Z4 φέρεται να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 με μνήμη RAM 4 GB, οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών και υποστήριξη δικτύων LTE Cat.6.

Το Sony Xperia Z4 αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποιο ειδικό event της εταιρείας, πιθανότατα στο πλαίσιο του MWC 2015 στη Βαρκελώνη.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons