Δύο εκδόσεις Galaxy S6 ετοιμάζει η Samsung

by George Polyzos • On 12-01-2015 • AT 4:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-alpha-black-5

Η Samsung σχεδιάζει το λανσάρισμα του Galaxy S6 σε δύο εκδόσεις καθώς και ενός νέου smartwatch κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider το μελλοντικό Galaxy S6 θα κάνει την εμφάνισή του σε δύο εναλλακτικές εκδόσεις, με τη μία από αυτές να είναι μία μεταλλική unibody κατασκευή. Ωστόσο, η δεύτερη έκδοση αν και αναφέρεται η ύπαρξή της δεν έχει γίνει οποιαδήποτε διαρροή σχετικά με τα χαρακτηριστικά της.

Στο δημοσίευμα του Business Insider γίνεται λόγος ότι η μία έκδοση θα ακολουθεί κλασσικό σχεδιασμό με τη δεύτερη να υιοθετεί κυρτή οθόνη που θα καλύπτει τα άκρα της συσκευής, κατά τα πρότυπα του Edge. Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει στην ίδια έκθεση να παρουσιάσει και ένα άλλο φιλόδοξο project αυτό ενός στρογγυλού smartwatch.

To Galaxy S6 αποτελεί μία από τις πλέον αναμενόμενες συσκευές για το 2015 ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι σε αυτό η Samsung στηρίζει μεγάλο μέρος των ελπίδων της για ανάκαμψη, κυρίως σε ότι αφορά τα κέρδη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κορεατικός κολοσσός αν και παρέμεινε στην κορυφή των κατασκευαστών smartphones σε ότι αφορά τα μερίδια αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο εντούτοις είδε κατά τη διάρκεια του 2014 τα κέρδη να μειώνονται σχεδόν κατά 30% σε σχέση με το 2013.

Θέλοντας να αντιστρέψει την εν λόγω κατάσταση η Samsung έχει ήδη προχωρήσει σε ριζοσπαστικές (για αυτήν) κινήσεις όπως η παρουσίαση μοντέλων με μεταλλική κατασκευή, με την αρχή να κάνει το Galaxy Alpha και ακολούθως να εμφανίζονται τα Galaxy Note 4, Note Edge, A3, A5 και A7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons