Δύο αναδιπλούμενες συσκευές από τη Samsung… προσεχώς

by Nikos Kaimakamis • On 14-12-2016 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-project-valley

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει δύο υβρίδια μεταξύ tablet και smartphone με αναδιπλούμενες οθόνες μέσα στο 2017. 

Η φήμη ότι η Samsung ετοιμάζει ένα ή περισσότερα smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη δεν είναι καινούρια και κυκλοφορεί αρκετό καιρό στο Διαδίκτυο. Οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να είναι έτοιμη να παρουσιάσει τουλάχιστον μία από αυτές τις συσκευές που ετοιμάζει μέσα στο 2017, πιθανότατα στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas. H αναδιπλούμενη οθόνη θα είναι τεχνολογίας OLED και θα είναι τόσο εύκαμπτη που το νέο μοντέλο της Samsung θα μπορεί να διπλώνει και να μετατρέπεται από tablet σε ένα μικρότερο smartphone.

H δεύτερη συσκευή εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή της λίγο αργότερα, μέσα στον Φεβρουάριο και εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη. Η οθόνη εδώ θα είναι αναδιπλούμενη μέσα από ένα stick. Τα νέα μοντέλα εκτιμάται ότι θα είναι οι τελικές εμπορικές υλοποιήσεις του Project Valley, ενός σχεδίου της Samsung για τη χρήση εύκαμπτων οθονών OLED σε ένα υβριδικό smartphone – tablet.

Είναι αρκετά επισφαλές να πει κανείς με βεβαιότητα το τι ετοιμάζει η Samsung, αλλά δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ταράξει τα νερά της κινητής τηλεφωνίας και του mobile computing με μία ρηξικέλευθη πρόταση, αν πιστέψουμε τα όσα μεταφέρον οι φήμες από την Κορέα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons