Δυνατότητα διατήρησης των 15 GB δίνει το OneDrive

by Nikos Kaimakamis • On 14-12-2015 • AT 1:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

onedrive

H Microsoft ανακοίνωσε ότι όσοι εγγράφονται από εδώ και πέρα στο OneDrive θα έχουν 5 GB χώρου στο cloud, αλλά δίνει και μια δυνατότητα διατήρησης των 15 GB. 

Όλα μπορούν να γίνουν μέσα από τον δικτυακό τόπο preview.onedrive.com/bonus, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κλικ πάνω στην επιλογή keep your free storage. To καλό είναι ότι όσοι έχουν εγκατεστημένο ένα OneDrive app με ενεργοποιημένη την επιλογή camera roll, τότε θα μπορούν να διατηρήσουν και το επιπρόσθετο bonus των 15 GB που έδινε το στοιχείο αυτό, επομένως θα μπορούν να διατηρήσουν όγκο συνολικής χωρητικότητας 30 GB στο cloud. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτή την επιλογή μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2016. Μετά από εκείνη την ημερομηνία θα προσφέρεται χώρος 5 GB για κάθε χρήστη του OneDrive της Microsoft.

H επιλογή της προσφοράς απεριόριστου χώρου στο OneDrive για τους συνδρομητές του Office 365 θα σταματήσει στις αρχές του 2016. Από εκείνη την εποχή και μετά, θα μπορούν να χρησιμοποιούν χώρο στο cloud μέχρι και 1 TB. Πολλοί χρήστες των υπηρεσιών του OneDrive είχαν διαμαρτυρηθεί μόλις η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να προσφέρει χώρο 15 GB και έτσι εκτιμάται ότι προέβη σε αυτή την μικρή διορθωτική κίνηση σε όσους θέλουν να κρατήσουν τα 15 GB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons