Δυνατότητα δημιουργίας φίλτρων από τους χρήστες της εφαρμογής Prisma

by Nikos Kaimakamis • On 02-03-2017 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H δημοφιλής εφαρμογή Prisma αναμένεται να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα της δημιουργίας των δικών τους φίλτρων. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge, καθώς και άλλες πηγές, το Prisma θα δώσει μία δυνατότητα που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν οι πιο ενεργοί χρήστες της web εκδοχής του σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Prisma στο smartphone. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες της να ανεβάζουν μία δειγματοληπτική εικόνα στο Διαδίκτυο και να δημιουργήσουν το δικό τους φίλτρο επεξεργασίας με βάση την εικόνα αυτή.

Η δυνατότητα αυτή θα γίνει διαθέσιμη αρχικά σε όλους τους χρήστες της web εκδοχής του Prisma και αμέσως μετά σε όσους έχουν εγκατεστημένο το Prisma app σε Android και iOS smartphones. To Prisma Store, όπως θα ονομάζεται αυτή η δυνατότητα, θα είναι ένα σημείο από όπου οι χρήστες θα μπορούν να βρουν και να κατεβάζουν τα φίλτρα που επιθυμούν να έχουν διαθέσιμα στην εφαρμογή τους.

Στην πρώτη εφαρμογή της νέας δυνατότητας του Prisma, το Verge εντόπισε κάποια προβλήματα και καθυστερήσεις αναφορικά με τον χρόνο επεξεργασίας μίας φωτογραφίας, αλλά και με το user interface, αλλά όλα αυτά αναμένεται να διορθωθούν στην τελική έκδοση της εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνολογία deep learning.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons