Δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων στο LinkedIn

by Nikos Kaimakamis • On 01-09-2015 • AT 11:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

linkedin-messaging-experience

To LinkedIn ξεκίνησε τη δοκιμαστική διάθεση της δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σε ορισμένα μέλη του, με σκοπό να εμπλουτίσει τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει. 

Μπορεί το LinkedIn να παραμένει ένα αμιγώς επαγγελματικό δίκτυο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και εκεί η ανάγκη του chat, αφού πολύ συχνά οι επαγγελματίες θέλουν να έρθουν σε άμεση επαφή, σε πραγματικό χρόνο μεταξύ τους. Όλα τα κοινωνικά δίκτυα προσφέρουν ανάλογη δυνατότητα, επομένως είναι καιρός να κάνει κάτι παρόμοιο και το LinkedIn.

Μέχρι τώρα, όσοι χρησιμοποιούν το LinkedIn μπορούσαν να στείλουν μηνύματα ο ένας στον άλλο μέσω του InMail, στοιχείο που θύμιζε περισσότερο υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και λιγότερο chat. Η νέα δυνατότητα δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμη, καθώς αρχικά θα απευθύνεται σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών που μιλούν την αγγλική γλώσσα.

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα το ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα δοθεί η δυνατότητα της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων μεταξύ όλων των χρηστών του LinkedIn, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το LinkedIn άργησε αρκετά στο να προσφέρει την εν λόγω δυνατότητα στους χρήστες του. Σε κάθε περίπτωση, η πρωτοβουλία του είναι καλοδεχούμενη και αναμένεται να βρει άμεση εφαρμογή στην καθημερινή επικοινωνία των μελών του κοινωνικού δικτύου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons