Δυνατότητα αναβάθμισης δίσκου στο Microsoft Surface Studio

by Nikos Kaimakamis • On 01-12-2016 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

surface-studio-components

To iFixit έβαλε τα εργαλεία του να δουλεύουν πάνω στο Microsoft Surface Studio για να δει τι ακριβώς κρύβει στο εσωτερικό του. 

Το iFixit άνοιξε το Microsoft Surface Studio για να δει πώς είναι στο εσωτερικό του και ένα από τα πρώτα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι ότι στον υπολογιστή αυτό μπορεί κανείς να αναβαθμίσει τον σκληρό δίσκο, αλλά τίποτε άλλο. αφού τα υπόλοιπα επιμέρους στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού του, όπως η μνήμη RAM, ο κεντρικός επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών βρίσκονται σε τέτοια θέση που δεν μπορεί κανείς να τα προσεγγίσει με ευκολία.

Είναι εύκολο να ανοίξει κανείς το Microsoft Surface Studio, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία του hardware που μπορεί κανείς να αντικαταστήσει σχετικά εύκολα. Παρόλα αυτά, η συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσε το Microsoft Surface Studio για το πόσο εύκολα επισκευάζεται ήταν 5 στα 10. Σύμφωνα με το iFixit, υπάρχουν στοιχεία του hardware που δεν μπορούν να αντικατασταθούν εάν χαλάσουν και αυτό μειώνει τη συνολική βαθμολογία.

surface-studio-teardown-ssd

Είναι εφικτό να αντικατασταθεί ολόκληρη η μονάδα της οθόνης, αλλά αυτή είναι μια επισκευή που θα κάνει τον κάτοχο του Microsoft Surface Studio να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ο δίσκος είναι αυτός που βρίσκεται στη βάση του Surface και έτσι γίνεται εφικτή η αντικατάστασή του.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons