Δωρεάν αναβάθμιση firmware αυξάνει την απόδοση της σειράς devolo dLAN 1200

by George Polyzos • On 13-01-2016 • AT 1:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

dLANpro1200+_office

Η devolo ανακοίνωσε ότι εξασφαλίζει αύξηση απόδοσης 20% σε όλα τα μοντέλα της σειράς devolo dLAN 1200 μέσω της δωρεάν αναβάθμισης firmware.

Πιο αναλυτικά, η νέα αναβάθμιση firmware, που είναι άμεσα δωρεάν διαθέσιμο προς download στην ιστοσελίδα www.devolo.de, αυξάνει κατά μέσο όρο 20% το εύρος ζώνης του devolo dLAN 1200+ και dLAN 1200+ WiFi ac.

Επιπλέον με την εγκατάστασή του αυξάνει σημαντικά την απόδοση σε Powerline των προσαρμογέων της σειράς, dLAN 1200+ WiFi ac, ενώ βελτιώνει περαιτέρω τη λειτουργία και σταθερότητα του ασύρματου σήματος.

Το νέο όριο στο Powerline LED που ανάβει κόκκινο αντί για λευκό, όταν επισημαίνει την κακή σύνδεση, έχει οριστεί πλέον στα 20 Mbps (από τα 8 Mbps) και στα δύο μοντέλα της σειράς. Η devolo προχώρησε στην αλλαγή αυτή αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει ένα σύγχρονο οικιακό δίκτυο.

dLAN-1200+-WiFi-ac-packshot-Starter-Kit-xl-3300

Η devolo προσφέρει το λογισμικό devolo Cockpit ως μία εργονομική εναλλακτική λύση για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της αναβάθμισης του firmware. Το λογισμικό διατίθεται δωρεάν για τους πελάτες της devolo στο www.devolo.de και προσφέρει πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως η παρακολούθηση της ποιότητας της σύνδεσης μεταξύ των μεμονωμένων προσαρμογέων dLAN.

Εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές για την αύξηση του εύρους ζώνης, το devolo Cockpit ενημερώνει αυτόματα το firmware σε όλους τους προσαρμογείς dLAN που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε ένα οικιακό δίκτυο, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει το δίκτυο Powerline του μετά την απλή εγκατάσταση του, με τη γνώση ότι το σύστημά του θα είναι πάντα ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Οι προσαρμογείς dLAN 1200+ και dLAN 1200+ WiFi ac διατίθενται από ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή των μεμονωμένων προσαρμογέων είναι 74,90 ευρώ και 129,90 ευρώ, ενώ τα Starter Kits των νέων αυτών προσαρμογέων Powerline διατίθενται στα 129,90 ευρώ και 189,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons