Δωρεάν το Space Cleaner στο Google Play

by Nikos Kaimakamis • On 13-10-2015 • AT 9:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

smartphone-in-hand

To Space Cleaner διατίθεται δωρεάν στο Google Play και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο από την εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. 

Εκτός από τον καθαρισμό των περιττών αρχείων, το Space Cleaner αναλαμβάνει να βελτιώσει την συνολική λειτουργία και απόδοση του κινητού σας τηλεφώνου. Αναλυτικότερα, το optimizer tool Space Cleaner, επιτρέπει τον έλεγχο και πλήρη διαχείριση των εφαρμογών σας, με την εύκολη απεγκατάσταση περιττών apps που πιάνουν χώρο και καθυστερούν την απόδοση της συσκευής σας. Παράλληλα, αναλαμβάνει να κάνει καθαρισμό της μνήμης Cache από άχρηστα αρχεία και περιττές εγγραφές.

space cleaner

Μία άλλη χρήσιμη λειτουργία του είναι το ότι φροντίζει για την απομάκρυνση των αρχείων και των φακέλων που έχουν μείνει στο σύστημά σας από προηγούμενες εγκαταστάσεις εφαρμογών που έχετε βγάλει από το σύστημά σας. Μαζί με αυτό, υπάρχει και η διαμόρφωση space monitor, το οποίο παρακολουθεί συνεχώς την λειτουργία του συστήματός σας και φροντίζει να σας ειδοποιεί για κάτι που πρέπει να κάνετε και να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στο κινητό ή το tablet σας.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το Google Play, πληκτρολογώντας τον παρακάτω σύνδεσμο στον browser σας https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orangepoint.spacecleaner&hl=en. H συσκευή σας θα πρέπει να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ή ανώτερο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons