Δωρεάν το Office for Mac 2016 preview

by Nikos Kaimakamis • On 06-03-2015 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

office-2016-for-mac

Η Microsoft ανακοίνωσε την δωρεάν διάθεση της έκδοσης preview του Office for Mac 2016 στους υπολογιστές της Apple με λειτουργικό OS X. 

Στο Office for Mac 2016 συμπεριλαμβάνονται οι παρούσες εκδόσεις του OneNote και του Outlook που ήδη είχαν κυκλοφορήσει ανανεωμένες για τους υπολογιστές της Apple, μαζί με τις νεώτερες εκδόσεις των Word, PowerPoint και Excel. Το δωρεάν λογισμικό είναι συμβατό με την έκδοση Yosemite του OS X της Apple, έχει ένα εργαλείο παροχής feedback στην Microsoft για τυχόν bugs και προβλήματα, ενώ στο δεύτερο μισό του 2015 αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και οι τελικές εκδόσεις του λογισμικού.

office-2016-for-mac-2

Το Office for Mac 2016 preview δεν απαιτεί συνδρομή στο Office 365, ενώ έχει ενσωματωμένο το OneDrive για cloud αποθήκευση. Παράλληλα, υπάρχει υποστήριξη για την οθόνη Retina και άριστα γραφικά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Microsoft με το Dropbox, αργότερα, όταν θα είναι έτοιμο το τελικό προϊόν του Office for Mac, δεν αποκλείεται να δούμε να υπάρχει και αυτή η επιλογή ενσωματωμένη για την cloud αποθήκευση των αρχείων του Office.

office-2016-for-mac-3

Όλες οι επιμέρους λειτουργίες των προγραμμάτων της σουίτας Office for Mac είναι βελτιωμένες, με καλύτερη πλοήγηση στις επιλογές επεξεργασίας του Word, περισσότερες συντομεύσεις και ευκολότερη εισαγωγή δεδομένων στο Excel και το Presenter View στο Powerpoint, που βλέπει μόνο ο χρήστης του Office και τον βοηθά στην καλύτερη οργάνωση της παρουσίασής του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons