Δωρεάν το Microsoft Project Spark

by Nikos Kaimakamis • On 29-09-2015 • AT 12:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

microsoft-project-spark-1200

To εργαλείο δημιουργίας games της Microsoft, Project Spark, αναμένεται να διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους developers. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget, από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα, με τη μορφή ενός update, το Project Spark θα είναι πλέον δωρεάν, ενώ όσοι έχουν αγοράσει το retail disc, από τις 28 Ιουλίου και έπειτα, θα μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω από την Microsoft, αμέσως μετά την έναρξη διάθεσης όλου του περιεχομένου του Project Spark.

Για το Engadget, καθώς και άλλες πηγές στο Διαδίκτυο, η αλλαγή της στρατηγικής της Microsoft είναι αξιοσημείωτη, καθώς φαίνεται ότι ολοένα και σε περισσότερους τομείς αρχίζει να ακολουθεί το δωρεάν μοντέλο. Εκτός από την μετάβαση σε δωρεάν εκδοχή, το Project Spark θα προσφέρει στους developers μεγαλύτερο πεδίο δημιουργίας των κόσμων τους, καλύτερο Massive World Builder και μεγαλύτερη γκάμα πλασμάτων και χαρακτηριστικών για το game.

H Microsoft, στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι το Project Spark έχει μία αρκούντως ενεργή κοινότητα χρηστών, με περισσότερα από 200.000 άτομα που έχουν μπει και έχουν δημιουργήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος custom αντικειμένων, στοιχείο που δείχνει την δυναμική και απήχηση του εν λόγω εργαλείου. Η κατάσταση αναμένεται να συνεχίσει και αφότου ξεκινήσει και η δωρεάν διάθεσή του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons