Δωρεάν το Fleksy Smartphone Keyboard

by Nikos Kaimakamis • On 09-07-2015 • AT 11:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

fleksy-for-android

Ένα από τα καλύτερα πληκτρολόγια για Android και iOS smartphones, το Fleksy, είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν μέσα από τα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών. 

Η εφαρμογή Fleksy είναι δωρεάν διαθέσιμη για όλους με αγορές να είναι διαθέσιμες μέσα στην λειτουργία της εφαρμογής, για όποιον θέλει να αλλάξει την εικόνα του πληκτρολογίου του. Στο επίσημο blog της εφαρμογής σημειώνεται ότι το Fleksy θέλει να διευρύνει πολύ το εύρος των χρηστών του, με σκοπό να προσφέρει αργότερα καλύτερες υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες.

Όσοι είχαν ήδη αγοράσει την εφαρμογή παλαιότερα έχουν τις ευχαριστίες των δημιουργών του Fleksy, μαζί με ένα πακέτο themes και επεκτάσεων αξίας 8 δολαρίων. Το Fleksy θεωρείται μία από τις καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου που μπορεί κανείς να βρει στο Google Play Store ή το Apple App Store καθώς προσφέρει πολύ αξιόπιστη λειτουργία και πολλές επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, σύμφωνα με το BGR, το Fleksy είχε κερδίσει το ρεκόρ ταχύτητας πληκτρολόγησης ανάμεσα στις εφαρμογές τρίτων για την σύνταξη κειμένων. Στο πλαίσιο της σχετικής δοκιμασίας είχε γίνει εφικτή η πληκτρολόγηση μίας φράσης 126 γραμμάτων σε μόλις 18.44 δευτερόλεπτα.

Το Fleksy keyboard μπορείτε να το δοκιμάσετε στη συσκευή σας, αφότου δείτε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας μόλις το εγκαταστήσετε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons