Δωρεάν σφαιρικά wallpapers διαθέσιμα για download στο LG SmartWorld

by George Polyzos • On 19-04-2016 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

360 wallpaper 1

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι θα έχει διαθέσιμα wallpapers με τοπία 360 μοιρών για δωρεάν download, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να βιώσουν την εμπειρία των 360 μοιρών εικόνων στα LG G5 smartphones.

Το 360 Wallpaper επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν «σφαιρικές» εικόνες ως εικόνα φόντου στην αρχική οθόνη του LG G5. Μετακινώντας το τηλέφωνο ή σύροντας την οθόνη, το φόντο αποκτά «δική του υπόσταση», παρόμοια με την εμπειρία που έχει κάποιος σε ένα εικονικό κόσμο πραγματικότητας.

Η προβολή φωτογραφιών 360 μοιρών μπορεί επίσης να γίνει σε Cinematic View ενώ η CAM LG 360 μπορεί να αιχμαλωτίσει σφαιρικές φωτογραφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως wallpapers για το G5 ή για να τις ανεβάσει ο χρήστης στο Google Street View.

360 wallpaper 3

Οι χρήστες του LG G5 θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ποικιλία wallpapers από επαγγελματίες φωτογράφους, συμπεριλαμβάνοντας θέματα όπως τοπία της φύσης και διάσημες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αρχικά 12 φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στο LG Smart World με τέσσερις νέες εικόνες να προστίθενται κάθε μήνα από το Μάιο έως το Νοέμβριο.

Οι εικόνες από τους επαγγελματίες φωτογράφους θα είναι διαθέσιμες μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου στις 69 χώρες όπου το LG SmartWorld είναι διαθέσιμο. Οι κάτοχοι του LG G5 που ενδιαφέρονται για τα 360 μοιρών wallpapers για τα smartphones μπορούν να συνδεθούν στο www.lgworld.com ή να κατεβάσουν την εφαρμογή Android για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα wallpapers, καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία και δώρα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons