Δωρεάν η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android

by George Polyzos • On 26-08-2015 • AT 11:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

kids-online

Η ESET παρουσίασε την έκδοση Beta της νέας εφαρμογής Γονικός Έλεγχος για Android με όλα τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως το Web Guard και το Time Management, για έξι μήνες δωρεάν.

Σύμφωνα με την Έκθεση Ofcom για τα Μέτρα Διαδικτυακής Ασφάλειας, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο 2015, παρατηρείται μία σημαντική αύξηση στην πρόσβαση, την κατοχή και  χρήση υπολογιστών tablet σε παιδιά όλων των ηλικιών από το 2013.

Αρκετά παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας είναι κάτοχοι smartphones (το 20% των smartphones στις ηλικίες 8-11 και το 65% στις ηλικίες 12-15), ενώ στις ηλικίες μεταξύ 12-15, αναφέρεται ως η συσκευή που θα τους έλειπε περισσότερο.

Στόχος της ESET είναι να διαφυλάξει ότι τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με περισσότερη ασφάλεια, χωρίς να ανησυχούν για online απειλές όπως κακόβουλες διαφημίσεις, phishing και malware.

Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android είναι ένα ολοκληρωμένο και φιλικό σύστημα προστασίας,  που βοηθά τους γονείς να οικοδομήσουν μία σχέση σεβασμού με τα παιδιά τους που χρησιμοποιούν smartphone ή tablet. Σχεδιασμένη να βοηθά τους γονείς στην προστασία των παιδιών τους από τους διαδικτυακούς κινδύνους και τις ακατάλληλες ιστοσελίδες, η εφαρμογή διαθέτει μία σειρά χαρακτηριστικών ασφάλειας σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται:

  • Application Guard: εμποδίζει το ακατάλληλο περιεχόμενο βάσει προεπιλογής σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.
  • Time Management: επιτρέπει στους γονείς να περιορίσουν το χρόνο που αφιερώνει το παιδί σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, ακόμη και όταν το παιδί βρίσκεται εκτός σπιτιού.
  • Web Guard: φιλτράρει ακατάλληλα website σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.
  • Child Locator: επιτρέπει στους γονείς να εντοπίζουν οποιαδήποτε στιγμή την τοποθεσία του παιδιού τους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φάση δοκιμών της έκδοσης Beta της εφαρμογής Γονικός Έλεγχος της ESET για Android,  μπορούν να γίνουν μέλη στο Πρόγραμμα Beta της ESET στη διεύθυνση www.eset.com/gr/beta/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons