Δωρεάν έκδοση για το Workplace, την επαγγελματική εκδοχή του Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 06-04-2017 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

To Facebook Workplace, η επαγγελματική έκδοση του κοινωνικού δικτύου, αναμένεται να αποκτήσει και μία δωρεάν έκδοση. 

Σύμφωνα με το Android Headlines, η δωρεάν έκδοση του Facebook Workplace βρίσκεται ήδη σε στάδιο δοκιμών, προτού να δοθεί στο κοινό. Ο σκοπός του Facebook είναι να καταφέρει να γίνει το Facebook Workplace ο βασικός δίαυλος επιχειρηματικής επικοινωνίας των χρηστών του, προκειμένου να μπορεί η οποιαδήποτε επιχείρηση το επιθυμεί να το εγκαταστήσει στο εταιρικό της δίκτυο. Η επί πληρωμή εκδοχή της υπηρεσίας, η οποία θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στους χρήστες θα ονομάζεται Facebook Workplace Premium.

To Facebook Workplace παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2016, με κόστος 3 δολαρίων για κάθε χρήστη, εάν υπάρχουν μέχρι και 1000 χρήστες, ενώ το κόστος πηγαίνει στα 2 δολάρια για κάθε χρήστη εάν οι χρήστες φτάνουν στους 9000. Σε περίπτωση που οι χρήστες είναι περισσότεροι, το κόστος πηγαίνει στο 1 δολάριο για κάθε χρήστη. Η υπηρεσία του Facebook για τον επιχειρηματικό κόσμο φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί άλλες υπηρεσίες, όπως είναι το Slack.

Η δωρεάν εκδοχή της υπηρεσίας θα έχει το όνομα Facebook Workplace Standard και εκτιμάται ότι θα είναι μία κομβική κίνηση προκειμένου να επεκτείνει σε σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό τη βάση των χρηστών του. Ήδη το Facebook Workplace χρησιμοποιείται από γνωστές εταιρείες όπως είναι τα Starbucks, η Viacom και η Cambell’s στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons