Δωρεάν αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση των λύσεων ESET

by George Polyzos • On 01-08-2015 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

eset

Η ESET ανακοίνωσε ότι οι λύσεις της τόσο για χρήστες όσο και για επιχειρήσεις είναι συμβατές με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10.

Ωστόσο, προτείνεται στους χρήστες με παλιότερες εκδόσεις των λύσεων ασφαλείας ESET να αναβαθμίσουν σε πιο πρόσφατες εκδόσεις πριν χρησιμοποιήσουν τα Windows 10.

Οι λύσεις ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus είναι συμβατές με τα Windows 10 ήδη από την έκδοση 7 και μέχρι τις τρέχουσες εκδόσεις. Η ESET συστήνει στους χρήστες της να αναβαθμίσουν το λογισμικό ασφαλείας τους πριν προχωρήσουν στην αναβάθμιση  σε Windows 10.

Η ESET συμβουλεύει επίσης τις επιχειρήσεις που έχουν αποφασίσει να αναβαθμίσουν τα endpoint τους σε Windows 10 να σιγουρευτούν ότι τα ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus είναι απολύτως ενημερωμένα με τις πρόσφατες εκδόσεις 5 ή 6. Οι παλιότερες εκδόσεις δεν είναι συμβατές με τα Windows 10.

Η ESET έχει ετοιμάσει μία ιστοσελίδα ειδικά για να απαντήσει στις απορίες καταναλωτών και εταιρικών χρηστών σχετικά με τη μετάβαση στα Windows 10: http://www.eset.com/int/windows10-compatibility-free-update/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons