Κατέβασε το Spotify app για iPhone στην Ελλάδα δωρεάν εδώ και τώρα

by Stefanos Kofopoulos • On 24-09-2013 • AT 10:37 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet
Review of: Spotify
iPhone app by:
Spotify
Version:
0.7.5
Price:
Free

Reviewed by:
Rating:
5
On 24.09.2013
Last modified:24.09.2013

Summary:

Κατέβασε το Spotify app για iPhone στην Ελλάδα δωρεάν εδώ και τώρα

Το Spotify έρχεται στην Ελλάδα και αυτό δεν είναι μυστικό. Τώρα μπορείς να κατεβάσεις το Spotify app για iPhone από το App Store και να δεις πως θα είναι η νέα υπηρεσία που έρχεται στην Ελλάδα.

ΝΕΟ: Το Spotify στην Ελλάδα, όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η τιμη του Spotify στην Ελλαδα: Unlimited 3.49EUR /μηνα, Premium 6.99EUR /μηνα

Ήδη ξέρουμε τις τιμές που θα χρεώσει το Spotify στην Ελλάδα για να προσφέρει μουσική χωρίς περιορισμούς σε όλους. Η τιμή του Spotify Premium στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι παρόμοιες με άλλων Ευρωπαϊκών χωρών όπως για παράδειγμα της Πορτογαλίας. Δωρεάν με διαφημίσεις, Spotify Unlimited με τιμή 3.49 ευρώ / μήνα χωρίς διαφημίσεις, Spotify Premium με κόστος 6.99 ευρώ / μήνα με την καλύτερη ποιότητα, τις περισσότερες ευκολίες και χρήση σε iPhone, iPad, Android, Windows Phone, PC, Mac, tablets.

Download Spotify app for iPhone

Μπορείς να δοκιμάσεις το Spotify στο αγαπημένο σου iPhone 5, iPad, iPad mini και όχι μόνο κατεβάζοντας το app από το App Store εντελώς δωρεάν εδώ και τώρα. Το επόμενο βήμα είναι να κάνεις login και να ανακαλύψεις την μουσική που σου αρέσει, δωρεάν ή επί πληρωμή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο free υπαρχει περιορισμος στα τραγουδια που μπορεις να ανακαλυψεις? Το χρησιμοποιω εδω και λιγη ωρα και βλεπω οτι μου επαναλαμβανει συχνα πυκνα τους ιδιους καλιτεχνες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons