Η Apple δοκιμάζει το iOS 7.0.1 και ετοιμάζει το iOS 7.1 για Οκτώβριο 2013

by Stefanos Kofopoulos • On 20-09-2013 • AT 1:58 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Apple δοκιμάζει το iOS 7.0.1 και ετοιμάζει το iOS 7.1 για Οκτώβριο 2013

Ενώ όλοι κάνουν αναβάθμιση σε iOS 7 η Apple δοκιμάζει ήδη την έκδοση iOS 7.0.1 και ετοιμάζει το νέο iOS 7.1 για τον Οκτώβριο. Ναι, το αγαπημένο σου iPhone και iPad θα αποκτήσουν νέα αναβάθμιση iOS 7.0.1 σύντομα.

ΔΕΣ: Φωτογραφίες και βίντεο από το ανοιχτό iPhone 5S teardown

Σχεδόν το 30% όλων των κατόχων iPhone και iPad αναβαθμίστηκαν σε μια μόλις μέρα στο νέο iOS 7. Επίσημα στατιστικά δεν υπάρχουν αλλά οι εταιρείες mobile ads με κοινό εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο προσφέρουν τα νούμερα αυτά. Ήδη προέκυψαν και τα πρώτα προβλήματα ασφαλείας με bug στο iOS 7 που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ξεκλειδώσει το iPhone / iPad.

iOS 7.0.1 αναβαθμιση συντομα, download για ολους

Αυτά μαζί με άλλα προβλήματα αναμένεται να διορθώσει η νέα έκδοση του iOS 7.0.1 στο αγαπημένο σου iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad και iPad mini. Η Apple δεν ετοιμάζει απλά την νέα έκδοση με διορθώσεις και βελτιώσεις αλλά ήδη δοκιμάσει τις αλλαγές σε πραγματικό hardware iPhone και iPad. Λογικά η ενημέρωση θα εμφανιστεί μόλις μεγάλο μέρος των iPhone και iPad έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε iOS 7.0.

iOS 7.1 αναβαθμιση μαζι με iPad 5 και iPad mini 2 τον Οκτωβριο 2013

Παράλληλα ετοιμάζεται και η νέα έκδοση του iOS 7.1. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η νέα έκδοση που θα δοθεί στην αγορά μαζί με τα δύο νέα iPad 5 και iPad mini 2 που θα ανακοινώσει η Apple σε ειδικό event τον Οκτώβριο 2013. Η ημερομηνία ταιριάζει με προηγούμενες πληροφορίες και διαρροές σχετικά με τα νέα iPad 5 και iPad mini 2. Νέο hardware και νέα έκδοση του iOS 7.1 για να αναδείξει τα νέα χαρακτηριστικά. Φυσικά το νέο iOS 7.1 θα είναι κατάλληλο για αναβάθμιση και για το iPhone 5S και iPhone 5C.

Προς το παρόν, αν δεν έχετε ήδη αναβαθμιστεί σε iOS 7 καλό θα ήταν να το κάνετε. Αν έχετε iPhone και iPad με jailbreak είναι καλό να περιμένετε εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα να χάσετε το jailbreak. Για όλους τους άλλους με iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad mini το μόνο που αρκεί είναι δύο απλά βήματα για την αναβάθμιση σε iOS 7.

Η Apple δοκιμάζει το iOS 7.0.1 και ετοιμάζει το iOS 7.1 για Οκτώβριο 2013

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μόνο εγώ έχω φοβερά κολλήματα που όμοιά τους δεν έχω δει ποτέ σε αναβάθμιση iOS στο ipad3 ; Επίσης κάνε ένα άρθρο πως να μειώσουν την κατανάλωση μπαταρίας στην iOS7 γιατί με τις π.χ κινούμενες εικόνες, enable airdrop , πολύ μεγάλη φωτεινότητα λόγο αλλάγής εμφάνισης κτλ την μπαταρία την ρουφάει κυριολεκτικα

  • όντως το λευκό στο iOS 7 είναι βρυκόλακας όσον αφορά τη μπαταρία. Ένας φίλος είπε οτι ίσως να ήταν καλό να αφήσει στην επιλογή του χρήστη αν θέλει να χρησιμοποιεί το iOS 7 με λευκό ή ακόμη και μαύρο φόντο.

   Πάντως η αισθητική του iOS 7 μου αρέσει πολύ. Είναι εντελώς διαφορετική με τα παλιότερα iOS κάτι που καθιστά την υπομονή του χρήστη απαραίτητη μέχρι την εξοικίωση με αυτό.

   • Τι εννοείς για το λευκό χρώμα στο iOS 7;

 2. Τι παραπανο θα μπορούσαν να προσθέσουν στην 7.1

 3. Πράγματαματικα η μπαταρία δεν την παλεύει. Στο iPad mini με το 6.1.3 έβγαζα άνετα 3 μέρες με αρκετό browsing, emails, μουσική και δουλειά στο iWork, και απο προχτές που έγινε το update στο 7, το φορτηγά ήδη 2 φορες!!

  Καλά θα κάνει να φτιάξει την κατανάλωση γιατι βασικός λόγος για την επιλογή του iPad mini ήταν και η τεράστια αυτονομία. Εμένα προσωπικά μου δημιούργησε προβλημα τώρα στην καθημερινή εργασία μου…

 4. Απο τοτε που περασα το ios 7 σκεφτομε πολλη σοβαρα να πεταξο το iphone απαραδεκτο

Top

Show Buttons
Hide Buttons